Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Velkommen til vinterferie på Geilo!

Nå er det snart tid for vinterferie, og vi håper mange skal opp til fjells å kose seg med familien! På Geilo er det flere arrangementer for både store og små.


I vinterferien er skisesongen på topp, og det meldes gode forhold for både langrenn og alpint! I alpinbakken arrangeres det blant annet kidsrenn og barnedisco for de minste. Så vel som morgen- og kveldskjøring utvalgte dager. Se program her. For langrennsentusiastene kan du sjekke skisporet.no for nylige preparerte løyper og løypekart.

For de som er ute etter god stemning og hygge for de voksne, er det afterski og live-musikk på Havsdalskroa både fredag og lørdag i denne perioden. Program for de ulike dagene kan dere se her.

Lekker mat på Kikut Bistro!

Om man vil ut å spise er Kikut Bistro et godt alternativ! Bistroen er åpen for lunsj hver dag, i ferien har de også kveldsåpent torsdag til fredag fra kl 18-21, med en lekker a la carte meny. Her blir det fort fullt, så vi anbefaler å booke bord på forhånd. Bord kan du booke her.

Aking på Kikut
Lørdag 25. februar og lørdag 4. mars vil vi ha skibåndet på Kikut åpent for aking mellom kl 18.00 til 21.00. La barna boltre seg i akebakken, mens dere nyter en bedre middag på bistroen - eller gjør det til en morsom familieaktivitet. Skibåndet tar dere opp igjen for neste tur!

Åpen visningsdag, lørdag 25. februar

Mellom kl 10.00-14.00 arrangerer vi åpen visningsdag på Kikut Alpin Lodge og Kikut Chalet.

Vi inviterer inn til enkel servering av ost og spekemat, samt noe godt i glasset. Kom innom for en hyggelig prat med en av våre meglere, og visning av ønsket prosjekt følgende tidspunkt:

Kikut Alpin Lodge kl 10-12 (oppmøte i fellesareal)
Visningen starter i smøreloungen på Kikut Alpin Lodge. Sammen med megler får du se og gå gjennom både fellesareal, skilockers og leiligheter i prosjektet.

Kikut Chalet kl 12-14 (oppmøte foran chaletene)
Fra klokken 12 flyttes det videre opp noen snøballkast til Kikut Chalet. Alle byggene er reist og tettet, slik at du får et ordentlig inntrykk av hvordan området blir ved ferdigstillelse. Her får du mulighet til å se kvalitetene i prosjektet, samt den nydelige utsikten fra begge etasjer.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med en av våre hyggelig meglere for en uforpliktende prat. Kontaktinformasjon finner du her.

Tilbake til Aktuelt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare-Soldal

Eiendomsmegler MNEF

948 14 071ingrid@em1fjellmegleren.no

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler MNEF

485 06 985vidar@em1fjellmegleren.no