Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Ski in – ski out

Her har du alt du trenger for en etterlengtet pause fra byenes kjas og mas; flott utsikt, herlig frisk luft og kort vei til alt Geilo har å by på. Nå har du mulighetene til å sikre deg ditt eget verdifulle ferie- og fritidsparadis i Kikut Alpin Lodge.

82
Leiligheter
50-154 m²
Størrelser
Fra 3.900.000
PRIS

Norge + Alpene

De ni byggene er inspirert både av alpearkitektur og det beste av norske byggetradisjoner. Vinduene går fra gulv til tak, brede panelbord både inne og ute gir en god kvalitetsfølelse. Og store terrasser mot sol og utsikt gir rom for uteliv i solveggen. Planløsningene er effektive tilpasset det gode liv på fjellet.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Eksteriør

"Kikut Alpin Lodge er slik vi skal bo på fjellet i framtiden: Komfortabelt, et hyggelig fjellandsbymiljø, en fantastisk utsikt og god arkitektur med fine materialer."

Sosialt rom

Stue og kjøkken i en sømløs enhet er den moderne måten å leve på – et sosialt rom der familie og gjester trives og tradisjoner skapes. Utsikten herfra mot frontfasaden er upåklagelig!

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Kvalitet, harmoni og kontraster.

"Kvalitet, harmoni og kontraster."

Fokus på kvalitet

Kjøkkenet leveres i høy kvalitet, og får integrerte hvitevarer med induksjon koketopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys kombiskap og stekeovn.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

”Dette er stedet å nyte den blå timen etter en lang dag i friluft!”

”Dette er stedet å nyte den blå timen etter en lang dag i friluft!”

Sov godt!

Når det er tid for å si god natt, kan du virkelig se frem til å gå til sengs. Hovedsoverommene har god plass til en innbydende dobbeltseng. Flere av leilighetene har også eget walk-in skap som gjør det enkelt å holde rommet ryddig. Alle hovedsoverom har eget bad i tilknytning der du kan starte dagen med en forfriskende dusj i ro og mak etter en god natts søvn.

På de andre soverommene er det lagt til rette for plassering av garderobeskap. I soverommene med vindu i front, kan du også nyte utsikten i morgentimene, midt på dagen, eller hva hjertet måtte begjære.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Velvære på fjellet

Unn deg litt ekstra komfort og velvære selv om du er på ”hytta”. Badet blir innbydende, flislagt, med varmekabler i gulvet og trepanel i taket. Det er her du får varmen tilbake i kroppen etter en lang dag på ski. Badet vil ha stilren innredning av høy kvalitet, med tilpasset vask. Vegghengt toalett for enkelt renhold. Det blir også tilrettelagt for vaskemaskin.

Romslig og praktisk

Inngangspartet blir romslig med god plass til klær, støvler og utstyr. Flislagt gulv, med varme og direkte tilgang til hovedbad, er akkurat det en fritidsbolig på fjellet bør ha.  

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Godt tilrettelagt

Du skal oppleve at din fritidsbolig på fjellet gjør livet enkelt. Det blir egen parkeringsplass i kjelleren med mulighet for egen elbillader. Du vil også få tilgang til egen sportsbod. Noen har denne internt i leilighet, andre i parkeringskjelleren. Det blir også skiskap med sko og hjelmtørker. I smøreloungen i underetasjen kan du preppe skiene dine eller gjøre vedlikehold av annet friluftsutstyr. Om sykkelen trenger stell, kan det også gjøres her eller på vaskestasjonen.

Boligvelger

Her finner du informasjon om leilighetenes plassering, planløsninger og priser.

Utforsk

Den råeste beliggenheten

Her får du direkte tilgang til Kikuts aktivitetstilbud på høyfjellet, året rundt.

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Knut Almås Anfinset

Eiendomsmegler MNEF

468 19 645knut@em1fjellmegleren.no
Del på facebook