Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Utbygger - SkiGeilo

Geilo Holding og SkiGeilo er en lokal aktør som eier og driver alpinanlegg på Geilo, samtidig som vi har en svært sterk posisjon som eiendoms- og infrastrukturutvikler på Geilo. Gjennom vår lokale tilhørighet har vi som målsetning å bidra til å øke Geilos attraksjonskraft, både som reisemål og bosted sommer som vinter. Våre ambisjoner om å ta Geilo mot disse målene er en drivkraft i alt vi gjør.

At Geilo skal være et helårs reisemål hvor våre gjester kan få leve ut sine drømmer og trives, er verdier vi setter høyt. Og at våre gjester velger å bruke sin fritid hos oss er noe vi har stor respekt for.

Gjennom vårt eierskap til SkiGeilo har vi påtatt oss et spesielt ansvar for utviklingen av Geilo. Geilo Holding har store ambisjoner om å levere et produkt utover det forventede. Som en destinasjon på høyfjellet med storslått natur og snøsikkerhet, midt i mellom øst og vest langs Bergensbanen, har vi tydelige ønsker om hvor historien til Geilo skal skrives.

Som en forvalter av lange tradisjoner innen reiseliv og fritidsaktiviteter, kjenner vi på – og er ydmyke for – den oppgaven vi har tatt på oss ved å føre disse tradisjonene videre. Samtidig drives vi av å bidra til å fornye og modernisere Geilo i takt med tiden. Vi ønsker å være innovative og drive frem attraksjonskraft som kan ta oss fremover.

Tilbake til Aktuelt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare-Soldal

Eiendomsmegler MNEF

948 14 071ingrid@em1fjellmegleren.no

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler MNEF

485 06 985vidar@em1fjellmegleren.no