Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Herlig fjellsommer på Kikut!

For en start vi har hatt på sommeren! Det gleder oss at det er stor interesse for Kikut Alpin Lodge, og 3 nye lykkelige kjøpere har kapret sin drømmeleilighet hittil i sommer. Totalt er det nå solgt 32 leiligheter.

Sommeren på fjellet er noe helt eget, og i denne videoen får du et lite innblikk i livet på Kikut og Geilo. Noen stikkord er sykling, fisking, klatring, padling, fjelltur og bading. Her er det endeløse muligheter for å skape familielykke!

God driv på byggeplassen

Vi har frem til sommeren sprengt og gravd ut hele feltet. Nå er alle rør lagt i grunn, og 2. august startet montasje av bæresystemet. Vi gleder oss til å se byggene reise seg utover høsten! Husk at du alltid kan følge fremdriften på webkamera her.

Velkommen til visning og familiekveld i Geilo Sommerpark

På fredag 6. august arrangeres det familiekveld i Geilo Sommerpark. Her blir det underholdning og herlig stemning! I den forbindelse ønsker vi velkommen til visning ved vårt visningssenter i Vestlia kl 17-19. Du kan lese mer om eventet her.

Det er også mulig å booke privatvisning i sommer. Se ledige leiligheter på kikutalpinlodge.no og ta kontakt med megler.

Sykkeltilbudet utvikles!

Det er stadig vekk noe spennende i utvikling på Geilo, og denne sommeren er inget unntak. I Geilo Sommerpark har Flow Motion åpnet! En 4 km lang flytsti for sykkel, som passer for alle som er stødig på sykkelen. Denne beveger seg fra Vestliatoppen, ned til Kikutheisen og ender nederst i sommerparken. Skikkelig morsom og verdt å teste ut! Det er de siste årene satset stort på terrengsykling på Geilo, og det er viktig for oss med et variert tilbud som kan aktivere alt fra de minste i familien til sykkelentusiastene.  Etter en dag på sykkel, i høydeparken eller i zipline, kan du ta en pause i loungeområdet på BaseCamp restaurant i sommerparken. For aktiv fjellferie på Geilo – besøk Geilo Sommerpark sin nettside for inspirasjon.

Tilbake til Aktuelt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare-Soldal

Eiendomsmegler MNEF

948 14 071ingrid@em1fjellmegleren.no

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler MNEF

485 06 985vidar@em1fjellmegleren.no