Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Geilopåsken 2023

Nå går vi inn mot lysere tider, og påsken er for mange starten på våren. Det er en tid for å sitte lunt i solveggen, nyte en kvikklunsj på skitur, og bruke tid med familie og venner. For mange er det også en naturlig tid å bruke på fjellet - og på Geilo er det duket for påskestemning og familiekos!

Geilo Grand Prix 2023
I samarbeid med Helly Hansen arrangeres det onsdag 5. april årlige Geilo Grand Prix. Fartsrennet som starter i Halsteinsgård og slutter i Havsdalen kan du lese mer om her.

Geilos Største Påskefestival

Geilos Største Påskefestival
Påskefestivalen går av stabelen 5-8. april, hvor artister som blant annet Staysman, Soppgirobygget og Loveshack kommer for å lage god stemning på påskefjellet! Det er begrenset med plasser, så her gjelder førstemann til mølla. Festivalpass og enkeltbilletter kan bestilles her.

Onsdag 5. april:
Staysman på Havsdalskroa
Skjærtorsdag 6. april:
Soppgirobygget og Hjorterud Allé på Havsdalskroa
Langfredag 7. april:
Geilos Største Påskeparty på Kikut Trang Fødsel, Morgan Sulele og Loveshack
Påskeaften 8. april:
Claes Lindberg Covershow på Havsdalskroa

Og så vil det selvfølgelig være non-stop skikjøring skjærtorsdag og langfredag med både morgen- og kveldskjøring. Kidsrenn og barnedisco er også på programmet! Mer om hva som skjer i skibakken finner du her.

NYHET - Påskeskirennet Kikut 2023
På selveste påskeaften vil vi arrangere det først årlige påskeskirennet for alle med fritidsbolig på Kikut! 🐣☀️ Dette vil være et lavterskel familiearrangement for både store og små, som vi sikter mot at vil bli en hyggelig tradisjon i årene som kommer. Det blir en dag for å knytte bekjentskap og samhold med sine gode naboer i området, med fart og moro i skibakken ⛷ Les mer om arrangementet og påmelding her.

Aking på Kikut
Som i vinterferien, vil vi ha skibåndet på Kikut åpent for aking mellom kl 18.00 til 21.00 onsdag 5. april og skjærtorsdag 6. april. Ta med deg barna på en kveld med moro og lek i barnebakken!

Servering
Kikut Bistro holder åpent for lunsj i påsken hver dag i heisens åpningstider.
Til og med lørdag 1. april er det kveldsåpent kl 18.00 - 21.00, hvor du kan nyte en deilig a la carte middag. Spisestedet stenger for sesongen søndag 9. april, så det gjelder å booke bord mens man enda kan! Bord kan du booke her.

Kikuttoppen Vinbar holder åpent fra 12.00 og til heisens stengetid. Her kan du nyte en brus eller noe godt i glasset, akkompagnert med fantastisk utsikt!

Visninger i påsken
I påsken vil det være mulig å komme på visning både på Kikut Alpin Lodge og på Kikut Chalet. Våre trivelige meglere tar dere i mot følgende tidspunkt i påsken:

Kikut Alpin Lodge
Lørdag 01.04 kl 11.00 - 12.00
Fredag 07.04 kl 11.00 - 13.00
Søndag 09.04 kl 11.00 - 12.00

Kikut Chalet
Fredag 07.04 kl 11.00 - 13.00

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat. Kontaktinformasjon til meglerne finner du her.

Om du tar toget til fjells, har Kikutbussen egen rutetabell for påskeuken. Se hvilke togavganger fra Oslo og Bergen den korresponderer med både opp og ned fra fjellet her.

Vi gleder oss til solfylte dager på fjellet! Sees på Geilo ✨

Tilbake til Aktuelt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare-Soldal

Eiendomsmegler MNEF

948 14 071ingrid@em1fjellmegleren.no

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler MNEF

485 06 985vidar@em1fjellmegleren.no