Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Geilo med trippelseier i World Ski Awards

Geilo har all grunn til å juble etter en imponerende trippelseier ved årets utdeling av World Ski Awards i Kitzbuhel i Østerrike. Alpindestinasjonen vant pris i tre kategorier: "Norway's Best Ski Resort", samt "Norway's Best Ski Hotel" tildelt Vestlia Resort, og "Norway's Best Ski Chalet" tildelt Havsdalsgrenda.

Geilo har dermed vunnet "Norway's Best Ski Resort" fem ganger sammenhengende siden 2019.


Trippelseier
I World Ski Awards er det publikum, sammen med turoperatører, reisebyråer og leverandører som stemmer frem de beste skidestinasjonene og overnattingsstedene i Norge og resten av Europa. Arrangørene forteller at «Prisen tildeles Geilo for dets varme vertskap, et bredt utvalg av overnattingssteder, fokus på lokal matkultur og høy kvalitet." Siden 2017 er det gjort store investeringer i en modernisering av alpinproduktet som også fremheves spesielt i begrunnelsen.

Heidi Stevning, daglig leder i Visit Geilo, uttrykker sin takknemlighet for seieren: "Tusen takk til alle som har stemt på oss. Det er en stor ære for oss alle at Geilo nok en gang går til topps i denne avstemmingen, og ekstra stas at vi også får utmerkelse til to av våre overnattingsbedrifter. Vi har et godt fellesskap her på Geilo, og samarbeidet mellom våre bedrifter har virkelig styrket oss som en helhetlig alpin-og feriedestinasjon. Hele Geilo er takknemlige for anerkjennelsen fra World Ski Awards, og dette inspirerer til å fortsette å tilby førsteklasses vinteropplevelser for alle besøkende. Trippelseieren understreker Geilos unike appell som et helhetlig skisted",  forteller Stevning.

Geilo i medvind
Geilo har styrket sin posisjon som en av Norges ledende skidestinasjoner de siste årene, både i inn-og utlandet. Totalproduktet med den beste alpinopplevelsen, milevis med langrennsløyper, et bredt utvalg av overnattingstilbud og aktiviteter og naturgitt nærhet til nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda lokker stadig flere gjester til fjellbygda.

Kevin Eikrehagen, daglig leder for SkiGeilo, er stolt over at Geilo har blitt tildelt prisen: "Fem år på rad er virkelig noe vi er stolte av! Det jobber utrolig mange flinke mennesker både i Team SkiGeilo og på resten av Geilo. De stiller opp hver dag med ett fokus for øye, det å levere en god gjesteopplevelse for de som besøker oss. Dette skaper en positiv spiral som gagner alle, og jeg er utrolig stolt av å få være en del av dette."

"Skisenteret har gjort store investeringer både i nye heiser, snøproduksjonsutstyr og gjesteopplevelse siden 2017. Målet er å løfte Geilo tilbake som Nordens ledende fjelldestinasjon.- Det finnes mange gode fjelldestinasjoner i Norge, som alle kan tilby mye av det samme. Derfor satser vi ekstra på vertskap, som jo også er endel av oss her på Geilo. Vi har drevet med turisme siden 1800-tallet, så vi har god erfaring i gode gjesteopplevelser. Vår oppgave nå er å fortsette å utvikle Geilos potensiale videre. Vi har et godt samarbeid mellom skisenteret, overnattingsbedriftene, lokale matprodusenter og aktivitetleverandører, og er alle engasjerte i å skape verdi for gjesten som besøker oss", avslutter Eikrehagen.

Geilo er kåret til "Norway's Best Ski Resort" for 5. året på rad. Foto: Paul Lockhart
Tilbake til Aktuelt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare-Soldal

Eiendomsmegler MNEF

948 14 071ingrid@em1fjellmegleren.no

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler MNEF

485 06 985vidar@em1fjellmegleren.no