Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Geilo, et attraktivt område å feriere

Gode utleiemuligheter

Geilo er en attraktiv destinasjon i vekst, med utleiepotensiale året rundt. Kikut Alpin Lodge ligger 1020 meter over havet, og på et av landets mest snøsikre destinasjoner. Skisesongen starter tidlig, og gir deg gode utleiemuligheter i helger og ferieperioder gjennom vintersesongen. Geilo er en attraktiv feriedestinasjon for både norske og utenlandske gjester som vil leie i perioder du selv ikke har ferie. Etter flere vinterferieuker, påskeferie og ikke minst Skarverennshelgen, kommer en opplevelsesrik sommer og høst på fjellet. Perfekt for familieferien, med et komplett aktivitetstilbud med sykling, høydepark, zipline, fotturer, et levende sentrum og flust av arrangementer og festivaler. Mange av de som leier, leter etter et sted de kan ha som base for å besøke nasjonalparker, isbreer, fjord og fjell – som alt ligger i nærheten av Geilo!

Tilrettelagt for ekte høyfjellslykke

Kikut Alpin Lodge er bygd med det gode fjelliv i tankene, tilrettelagt for aktive familier på høyfjellet. Leilighetene holder høy standard, er arealeffektive og varierer fra 50 til 154 kvm. Fellesarealene har skilockers, smørelounge, samt utstyr for vedlikehold og reparasjon av sykkel.

Prosjektet ligger midt i alpinbakken i Norges Beste Skiresort, hvor det hører med ski-in ski-out både på alpint og langrenn. Om sommeren og høsten starter fjell- eller sykkelturen rett utenfor døren, og med fantastiske Hardangervidda som nærmeste nabo. Det er også mange fiskevann, bademuligheter og et levende stølsliv. Geilo Sommerpark er kun en kort sykkeltur unna.

Gode inntektsmuligheter når du leier ut

For deg som vurderer å finansiere deler av en fritidsbolig med utleie, har vi utarbeidet en tabell med ulike inntektspotensialer. For eksempel vil en leilighet med to soverom og 4-6 sengeplasser som leies ut 80 dager, ha et netto inntekstpotensiale på omtrent kr 90 000. Dette tilsvarer kr 7500 i måneden.

Geilo Booking ordner alt for deg!

Gjennom Geilo Booking kan du enkelt leie ut din fritidsbolig. Bedriften tilbyr en komplett løsning, med blant annet:

-        Fotografering av utleieobjekt

-        Markedsføring

-        Distribusjon via geilo.com og internasjonale turoperatører

-        Dynamisk utleiepris etter sesong og høytid for optimal inntjening

-        Rengjøring og skadekontroll etter avreise

-        Vaktmesterservice under gjestens opphold

-        Kundehåndtering

Samtidig vil du alltid kunne ha full oversikt over alle bookinger i egen portal, samt legge inn tidspunkter du selv vil benytte deg av fritidsboligen.

Vi merker stor etterspørsel på enheter med ski in – ski out beliggenhet, og har så langt hatt stor suksess med utleie av leiligheter på Kikut Alpin Lodge. Reiselivet på Geilo har tatt flere grep i det siste som gjør at vi kommer til å merke økt trafikk fra internasjonale gjester i årene fremover, som er gode nyheter for de som ønsker å leie ut. - Helen Møgster, daglig leder Geilo Booking

Finn din fritidsdrøm i boligvelgeren.

Tilbake til Aktuelt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare-Soldal

Eiendomsmegler MNEF

948 14 071ingrid@em1fjellmegleren.no

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler MNEF

485 06 985vidar@em1fjellmegleren.no