Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Fritidsdrøm på Geilo: Det gode fjelliv på Kikut

Nyt fritiden på Kikut Alpin Lodge med Geilos råeste beliggenhet. Solrikt og snøsikkert på høyfjellet bor du i en lekker leilighet med alpinbakker og langrennsløyper rett utenfor døren.

Ekteparet Tarjei Hegland og Ingvild Solli Hegland fra Bergen har vært mye på Geilo. De kjøpte seg en leilighet på Kikut i 2020 fordi de likte beliggenheten. For kort tid siden falt de for en ny leilighet i Kikut Alpin Lodge.

FLOTTE LØYPER: Ekteparet Hegland nyter det flotte løypenettet på Geilo.

Vi har kjøpt en annen og større leilighet bare noen meter unna, siden vi er så fornøyd med utbyggeren SkiGeilo Utvikling og området. Vi trenger mer plass. De ekstra fasilitetene som følger med den nye leiligheten, frister også – parkeringsplass i garasje, skiskap og smørelounge i fellesarealer. Det gleder vi oss til å ta i bruk, sier Ingvild.

Med tre ungdommer på 16, 22 og 24 år passer det helt perfekt med en leilighet. De ble begge overrasket over hvor komfortabelt det er.

FANTASTISK BELIGGENHET: I vakre omgivelser ligger de flotte leilighetene. Noe for enhver smak.

Liker stilen og materialvalg

– Jeg falt for beliggenheten, at det ligger i høyden og er solrikt og snøsikkert, samtidig som det er sentrumsnært. Også liker jeg materialvalget og stilen. De bygger både fine og veldig praktiske leiligheter, sier Ingvild.

– Det er tydelig at utbyggeren har bygd på fjellet før, med tanke på infrastruktur og helhet. Vi ville ha ski in/ski out og nær tilgang til skiløyper. Det har vi fått nå. Vi tar oss en tur i bakken tidlig på dagen, og får også tid til å spenne på oss langrennskiene på ettermiddagen. Helt perfekt. Om sommeren har vi mye glede av turstiene i området. Vi har vært her mye mer om sommeren enn vi hadde trodd, sier Tarjei.

RÅ FORHOLD: Skimulighetene på Geilo er noen av de beste i hele landet. Geilo er kåret til Norges Beste Skiresort 3 år på rad!  FOTO: Paul Lockhart.

En god og trygg investering

ANBEFALER: Henrik Erland Morud har 10 års erfaring som megler.

I følge Henrik Erland Morud i EiendomsMegler1 Fjellmegleren, er det først og fremst to årsaker til at leilighetene i Kikut Alpin Lodge er en utmerket og trygg investering.

Prosjektet må kunne omtales som en salgssuksess med hele 52 salg på et år. Jeg har aldri før opplevd et såpass bra trykk på et prosjekt gjennom normale sesongvariasjoner. Vi ser allerede en god verdiøkning for leilighetene som ble solgt tidlig i prosjektet, sier han.

Se hvilke leiligheter som er ledig her!

Lang historie på Kikut

Den andre årsaken er utbyggeren.

– SkiGeilo Utvikling er et stabilt selskap, med solide eiere og lang historie på Kikut. De har utviklet fjelllandsbyen, og har gjort langt mer enn å bare sette opp fritidsboliger. De har tenkt helhet med hensyn til veier, skianlegg, løypenett og restauranter. I tillegg har leilighetene god standard med god takhøyde, vannbåren varme, store vinduer og gasspeis. Slik skaper de et komplett produkt for de som ønsker det lille ekstra på fjellet, sier han.

Tidligere måtte familien Hegland alltid pakke og inn og ut av bilen når de skulle gå eller stå på ski, og det sier de begge to er deilig å slippe.

Vi reiser opp, kommer frem til en varm leilighet og kan ta helg med en gang vi er fremme. Vi slipper alt styret, sier Ingvild. – Vi setter stor pris på at ungene vil være med.

Fra Bergen bruker de tre og en halv time med bil. Toget tar omlag tre timer. Hvis barna vil komme opp senere, eller dra hjem tidligere, kan de ta toget og Kikutbussen helt frem.

GOD FLYT: Utviklingen av alle salgstrinnene er i rute, og de første leiligheten er innflytningsklare allerede før jul.

Unike fritidsområder

DET GODE LIV: Ifølge Arne Pålgardhaugen, finnes det lite som kan måle seg med Kikut Alpin Lodge. FOTO: Paul Lockhart.

Styreleder i SkiGeilo og SkiGeilo Utvikling, Arne Pålgardhaugen, forteller hvorfor Kikut er et attraktiv område. Kikut er et av Norges mest eksklusive og unike fritidsområder, og ligger snøsikkert til på 1000 meter over havet.

– På Kikut kan du virkelig leve det gode liv.  Her skinner solen fra morgen til kveld, og mulighetene for rekreasjon er uendelige året rundt, sier han.

Kikut Alpin Lodge ligger midt i alpinanlegget, som har blitt kåret til Norges Beste Skiresort tre år på rad. Med et stort nett av langrennsløyper om vinteren og tur- og sykkelstier i sommerhalvåret opplever man høyfjellet på sitt beste – rett utenfor døren.

LEK OG MORO: Geilo er en perfekt destinasjon for både store og små. FOTO: Paul Lockhart.

Høy kvalitet og gjennomførte løsninger

– På Kikut kan du også nyte lokalmat i særklasse, på Kikut Mat & Vinstue eller nyåpnede Kikuttoppen Vinbar. Her har du «alt du trenger», inklusive glitrende snø og måneskinn. Geilo sentrum ligger kun fem minutter unna, sier Pålgardhaugen.

Prosjektet Kikut Alpin Lodge er utviklet for å gjøre livet til aktive familier på høyfjellet enklere. Du får egen parkeringsplass i garasjeanlegg, og noen av byggene har heis opp til leiligheten. I fellesarealene er det sportsboder, egne skiskap med skotørker og smørelounge hvor du kan preppe skiene dine, eller gjøre vedlikehold av sykkelen.

Vi har lagt ned mye arbeid i høy kvalitet og gjennomførte løsninger, slik at det ikke skal være tvil om at dette er en trygg investering. Fremover er fokuset å skape ytterligere felles møteplasser for alle i området, sier styrelederen.

Fakta: Kikut Alpin Lodge

Antall leiligheter: 82
Antall solgte leiligheter: 52
Størrelse: 50-154 kvm
Pris: Fra 3 900 000 kroner
Ferdigstillelse: Salgstrinn én er innflyttingsklar før jul 2022
Fasiliteter: Hver leilighet har egen bod, skilocker med skotørker og garasjeplass, samt felles smørelounge og vaskestasjon for sykkel.
Nærområde: Rett utenfor døren finnes alpinbakken, langrennsløyper, tur- og sykkelstier, Geilotjødnet, restaurant og vinbar.

FOTO: Paul Lockhart.
Tilbake til Aktuelt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare-Soldal

Eiendomsmegler MNEF

948 14 071ingrid@em1fjellmegleren.no

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler MNEF

485 06 985vidar@em1fjellmegleren.no