Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

De første familiene har flyttet inn!

I desember fikk endelig spente kjøpere overtatt sine nye fritidsboliger etter ventetiden!

Første byggetrinn på Kikut Alpin Lodge er ferdigstilt, og det har vært en spennende periode for alle involverte. Prosjektleder Sondre og Kaia fra SkiGeilo Utvikling var til stede i overtakelsesuken for å møte kjøperne og være behjelpelige på stedet. Det har vært hyggelig å prate med kjøpere, og det er viktig at de har følt seg ivaretatt og har mulighet til å stille spørsmål.

Da overtakelser for Salgstrinn 1 ble satt til desember, er det hyggelig å vite at mange også fikk feiret sin første jul i ny fritidsbolig! Flere familier begynte innflyttingen rett etter overtakelsen, som er gøy å se! De har gledet seg til å begynne å bruke området. 

I julen har herlig julepynt vært synlig i så godt som alle boligene. Juletrær har blitt pyntet, og nye familietradisjoner har blitt skapt. I nærområdet er det også to serveringssteder som er åpent i sesongen, og som er hyggelige samlingspunkt for hyttenaboer og lokale. Her kan man komme seg enkelt både til fots og på ski, da Kikut Alpin Lodge ligger midt i skibakken.

Her kan man skli ut i bakken og skape fine minner for både store og små!

I fellesarealene er det tilrettelagt for aktive par og familier. Alle fritidsboligene har en egen skilocker hvor du kan henge fra deg utstyret etter dagens skitur, slik at det er tørt og klart for neste runde. I rommet siden av finner du smøreloungen. Denne er utstyrt med smørebenker med egen avtrekksvifte for å preppe skiene. Her har man også sykkelstativ med verktøy for vedlikehold og reparasjon, som er fint etter gode turer i områdets mange sykkelstier.  

Allerede andre kvartal i år er fritidsboligene i byggetrinn 2 på Kikut Alpin Lodge klare for sine nye eiere. Det er flere flotte leiligheter igjen, som du kan se nærmere på her.

Kanskje dette også er deres familie sitt nye drømmested? 
Ta kontakt med megler for en hyggelig prat!

Tilbake til Aktuelt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare-Soldal

Eiendomsmegler MNEF

948 14 071ingrid@em1fjellmegleren.no

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler MNEF

485 06 985vidar@em1fjellmegleren.no