Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Byggestart for salgstrinn 1 og oppgraderinger i alpinanlegget!

Interessen for Kikut Alpin Lodge har vært svært god, og det er nå solgt 29 enheter. På byggeplassen er det for tiden god driv! Sprengningsarbeid er avsluttet, og om ikke lenge er vann- og avløpsnettet opparbeidet. 14. juni startet Veidekke med betongfundamenter, og etter fellesferien kan arbeidet med å montere stål- og betongkonstruksjoner igangsettes. Det gledes!

Oppgraderinger i anleggene

I skibakken rives nå Toppheisen. Arbeidet med å bygge den nye skålheisen vil starte opp på sensommeren. Vi ser frem til et mer helhetlig og komplett barne-og familieområde, og bredere og bedre løyper på Kikut. Den nye heisen skal være klar til sesongstart. Det er bare å glede seg!

Gjennom det kommende året vil grøntarealet utenfor Kikutkroa få et løft, og det vil bli anlagt sti fra Kikut Alpin Lodge, slik at dette blir en fin plass å møtes også i sommer- og høstsesongen. I tillegg blir det gjort en del jobb på selve Kikutkroa i sommer, med nytt inngangsparti og en vesentlig oppgradering av sanitærfasilitetene. Nede ved Geilotjødnet er det satt opp en grillbu hvor man kan gjøre sommerkvelden ekstra koselig ved ta med egen mat for å grille, eller varme seg rundt bålpanna. Om ikke lenge settes badebrygga ut, slik at dere kan nyte herlige sommerdager på høyfjellet!

Tilbake til Aktuelt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter
og relevant informasjon om prosjektet.
Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Kikut Alpin Lodge. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare-Soldal

Eiendomsmegler MNEF

948 14 071ingrid@em1fjellmegleren.no

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler MNEF

485 06 985vidar@em1fjellmegleren.no